• 1. τ. 2810 224290
  • 2. τ. 2811 103176 & 77

Οι υπηρεσίες μας

Γνωρίζουμε καλά ότι οι δεξιότητες κάθε παιδιού είναι διαφορετικές, παραμένουν όμως ίδιες οι ανάγκες τους για φροντίδα και ασφάλεια.

  Πρωϊνά και απογευματινά τμήματα

Τα σχολεία μας λειτουργούν από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Έχοντας υπόψη την στήριξη της οικογένειας και την διευκόλυνση της εργαζόμενης μητέρας μπορούμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο ωράριο για το παιδί, πάντα σε συνεννόηση με το γονιό.

  Παιδαγωγικό Πρόγραμμα

Πιστεύουμε στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός συγκεκριμένου παιδαγωγικού προγράμματος προσαρμοσμένο στην ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών και που να προάγει την φυσική, κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική τους ανάπτυξη.
Οι παιδαγωγοί μας είναι όλοι πτυχιούχοι, έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι, με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά. Για την εφαρμογή του παιδαγωγικού προγράμματος χρησιμοποιούνται σύγχρονα μέσα έκφρασης και διαδραστικές δραστηριότητες όπως ψυχοκινητικά παιχνίδια, μουσικοκινητική αγωγή, εργαστήρια ζωγραφικής, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, δραστηριότητες στις γωνιές γνώσεων, ρυθμικές δραστηριότητες και ασκήσεις χώρου, αυτοσχεδιασμοί, παιδαγωγικές ασκήσεις ανακάλυψης του εαυτού. Το εποπτικό υλικό ανανεώνεται συχνά και επίσης διαθέτουμε μια πλούσια βιβλιοθήκη από βιβλία παιδικής λογοτεχνίας.

  Πλήρης διατροφή βάσει διαιτολογίου από παιδίατρο

Σε καθημερινή βάση τα παιδιά απολαμβάνουν τέσσερα υγιεινά γεύματα: το πρωϊνό, το μεσημεριανό, το απογευματινό και το δείπνο (για τα απογευματινά τμήματα).  Όλα τα γεύματα παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα την ίδια ημέρα, από έμπειρη μαγείρισσα, στα σχολεία μας. Το μεσημεριανό και το δείπνο, συνοδεύονται από σαλάτα εποχής, φρέσκο ψωμί και φρούτο.

  Φυσική Αγωγή από πτυχιούχο γυμναστικής ακαδημίας

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, τα παιδιά αναπτύσσουν αθλητικές δεξιότητες, γυμνάζονται και τους δίνονται κίνητρα για σωματική άσκηση.

  Εκμάθηση Αγγλικής Γλώσσας από καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας

Με τραγούδια και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν αγγλικά παίζοντας.

 Μουσική Αγωγή από πτυχιούχο μουσικής

Μέσω της μουσικοκινητικής αγωγής, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη τέχνη, γνωρίζουν τα μουσικά όργανα, αντιλαμβάνονται και ξεχωρίζουν τους ήχους, βελτιώνουν τον προφορικό τους λόγο.

  Εκμάθηση ηλεκτρονικού υπολογιστή από πτυχιούχο πληροφορικής

Εισαγωγή στη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και χρησιμοποίηση διαδραστικών προγραμμάτων εκπαιδευτικού περιεχομένου.

  Εκπαιδευτικές εκδρομές

Πραγματοποιούνται όλο το χρόνο σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, καθώς επίσης έρχονται σε επαφή και με το φυσικό περιβάλλον.

  Κοινωνικές εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, όπως η χριστουγεννιάτικη γιορτή, η γιορτή της μητέρας, διαδραστικές εκδηλώσεις εντός του σχολείου, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και η καλοκαιρινή γιορτή για την επισφράγιση της σχολικής χρονιάς.

✓  Συνεργασία με επαγγελματίες υγείας

Πραγματοποιούνται τακτικές επισκέψεις από παιδίατρο και παιδοδοντίατρο για τον προληπτικό έλεγχο των παιδιών. Επίσης, συνεργαζόμαστε με έμπειρη παιδοψυχολόγο και λογοθεραπεύτρια για την συμβουλευτική των γονιών. Ενώ πραγματοποιούνται ομιλίες και ατομικές συνεδρίες. Επιπροσθέτως, υπάρχει μόνιμη συνεργασία με πτυχιούχο κοινωνική λειτουργό.

  Μεταφορά με σύγχρονα σχολικά λεωφορεία

Η μετακίνηση των παιδιών πραγματοποιείται με σύγχρονα κλιματιζόμενα σχολικά λεωφορεία, τα οποία τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας. Στα σχολικά λεωφορεία μας υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των βρεφών. Σε κάθε λεωφορείο υπάρχει συνοδός παιδαγωγός, η οποία φροντίζει για την ευχάριστη και ασφαλή μεταφορά των παιδιών. Πραγματοποιούνται δρομολόγια σε όλες τις περιοχές του Ηρακλείου.

~ Έλα στη σελίδα μας ~
~ Φωτογραφίες του μήνα ~
~ Βίντεο ~