• 1. τ. 2810 224290
  • 2. τ. 2811 103176 & 77

Ποιοι είμαστε

Στη Χώρα των Παραμυθιών, μπορούν να ενταχθούν βρέφη από 6 μηνών έως νήπια 6 ετών. Τα παιδιά συμμετέχουν σε ομάδες ομηλίκων και κάθε ομάδα καθοδηγείται από έμπειρη πτυχιούχο παιδαγωγό. Ο σχεδιασμός και οι στόχοι του παιδαγωγικού προγράμματος διαμορφώνονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας των παιδιών.

Ενδεικτικά, μερικοί από τους στόχους είναι:H προσχολική αγωγή και φροντίδα οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την συναισθηματική, ψυχοκοινωνική και γνωστική του ανάπτυξη. Για αυτό και δεν λειτουργούμε ως χώρος φύλαξης παιδιών, αλλά ως ένα δημιουργικό και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον με σεβασμό στο παιδί.

Η Φιλοσοφία μας

H προσχολική αγωγή και φροντίδα οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την συναισθηματική, ψυχοκοινωνική και γνωστική του ανάπτυξη. Για αυτό και δεν λειτουργούμε ως χώρος φύλαξης παιδιών, αλλά ως ένα δημιουργικό και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον με σεβασμό στο παιδί.

~ Έλα στη σελίδα μας ~
~ Φωτογραφίες του μήνα ~
~ Βίντεο ~