• 1. τ. 2810 224290
  • 2. τ. 2811 103176 & 77

Οι εγκαταστάσεις μας

Η Χώρα των Παραμυθιών στεγάζεται σε σύγχρονες και ασφαλείς κτιριακές εγκαταστάσεις. Η λειτουργία της καθορίζεται από το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο περί σωστής λειτουργίας Ιδιωτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών ΦΕΚ 226 (Τεύχος Β’)/23.2.2007.

Τα σχολεία μας είναι πιστοποιημένα και λειτουργούν σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του HACCP(αριθμός ISO). Προστατεύονται από σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας. Επίσης, διαθέτουμε πιστοποιητικό μέτρησης με μηδενική ραδιενέργεια.  Όλοι οι χώροι διαθέτουν άθραυστα κρύσταλλα και είναι εφοδιασμένοι με συσκευές υγιεινής και απολύμανσης.

Σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας υπάρχει φυσικός φωτισμός, εξαερισμός, κλιματισμός και έξοδοι κινδύνου. Ποτέ δεν αφήνονται τα παιδιά μόνα χωρίς εποπτεία στις αίθουσες, εξασφαλίζοντας ότι τίποτα απρόβλεπτο δεν μπορεί να τους συμβεί, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ατυχήματος. Το παιδαγωγικό υλικό ανανεώνεται συχνά για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σε γνώση και παιχνίδι. Οι αυλές είναι εξοπλισμένες με εγκεκριμένα παιχνίδια εξωτερικού χώρου προορισμένα για ψυχοκινητικές δραστηριότητες Επίσης, οι αυλές μας είναι καλυμένες με ειδικό χλοοτάπητα για ασφαλές παιχνίδι και διαθέτουν ηλεκτρονικά ανοιγόμενες πόρτες.

~ Έλα στη σελίδα μας ~
~ Φωτογραφίες του μήνα ~
~ Βίντεο ~